avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SPORURI ABSOLVENTI MASTER
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SPORURI ABSOLVENTI MASTER

Un absolvent de masterat, angajat in administratiile publice locale, beneficiaza de vreun spor la salariu?
Multumesc B-)
Cred ca beneficiaza de aceleasi sporuri de care beneficiaza si restul personalului care lucreaza in aceleasi conditii. Diplomele nu trebuie sa fie element de discriminare.
multumesc.......dar nu-i corect!
bani cheltuiti.........timp pierdut.......
asta reste
Nici un spor in plus fata de persoanele incadrate pe un post cu studii superioare In plus...respect si laude de la sefi :):)
multumesc.......dar nu-i corect!
bani cheltuiti.........timp pierdut.....
.
Sa nu regreti. Poate aparea oricand un post pentru care se cere masterul si sigur acel post va avea alt nivel de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu 2010 geanina_Prv geanina_Prv Lucrez in administratia publica locala din luna Ianuarie 2008. Nu am beneficiat de nici un spor la salariu in afara de sporului de vechime si celui de ... (vezi toată discuția)