Buna ziua ! Dupa cum se stie pe apt limitat nu se mai poate iesi la pensie din MAI. Eu aveam apt limitat inainte sa se adauge acel articol dar fiind pe medical nu am apucat sa imi depun raportul. Sunt apt limitat 45% si conform fisei de aptitudini nu am voie efort,lucru la inaltime,ture de noapte, conditii de temperatura prea extreme, umiditate, Nu am voie stres si trebuie sa evit situatiile conflictuale....ceea ce nu corespunde cu postul de 8 ore pe care vor sa ma mute. Ce sanse as avea in instanta ? Cine isi asuma raspunderea daca din cauza stresului se intampla ceva,lucrand la birou ? Ce se intampla daca le refuz oferta pt ca nu exista munca de birou fara stres ? Multumesc
persoanele declarate apt limitat pentru serviciul militar/serviciu de către comisiile de expertiză medico-militară pot iesie la pensie de servciu anticipata sau pensie de serviciu anticipată parțială
Pensionare tbc
Donic
Am varsta de 40 de ani, dintre care 20 de ani vechime neintrerupta. Anul trecut am fost depistat cu TBC. In luna iunie fac 180 de zile de concediu medical. ... (vezi toată discuția)