avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum se poate închide/radia un PFA din 2009 care nu a ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum se poate închide/radia un PFA din 2009 care nu a depus nicio declarație?

Buna ziua,
Cum se poate închide/radia un PFA din 2009 care nu a depus nicio declarație? Cum sau unde se pot verifica veniturile pentru care trebuie depuse declarații si achitate impozite? In afara de câteva facturi din anul 2023, nu mai avem acces la altele, nici la clienții către care s-au emis... Persoana responsabila de situația fiscală este de negăsit de câțiva ani .. Cum putem proceda pentru a achita obligațiile si a închide PFA-ul având in vedere ca nu avem nicio informație despre ce s-a facturat/încasat?
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa si deschidere srl (retragere dividende) AlexDanMatei AlexDanMatei Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati sa clarific 2 aspecte: 1) Momentan sunt PFA norma pe venit in domeniu IT si la finele lunii octombrie am depasit ... (vezi toată discuția)
Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)
Detin un pfa cu norma de venit si vreau sa-l radiez. alex025 alex025 Salutare, Detin un PFA cu norma de venit pentru care trebuie sa platesc toate taxele pana pe 25 mai. Momentan PFA-ul nu mai inregistreaza nicio activitate, ... (vezi toată discuția)