avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Urmeaza sa nasc in luna Septembrie. Pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Urmeaza sa nasc in luna Septembrie. Pana atunci, voi ...

Buna ziua!
Urmeaza sa nasc in luna Septembrie.
Pana atunci, voi fi in prenatal(fiind si angajata) si concomitent voi realiza venituri si pe PFA, inclusiv in luna Septembrie.
La stabilirea indemnizatiei pentru CCC se cumuleaza veniturile din prenatal cu veniturile realizate pe PFA?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Simona v. , utilizator 20:51, 18 Aprilie 2024
La stabilirea indemnizatiei pentru CCC se cumuleaza veniturile din salariu ( salariu / indemnizatia de maternitate) cu veniturile realizate pe PFA.
Multumesc pentru raspuns!

Cornel Vasile a scris:

La stabilirea indemnizatiei pentru CCC se cumuleaza veniturile din salariu ( salariu / indemnizatia de maternitate) cu veniturile realizate pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate florinxx2001 florinxx2001 Buna, Sotia mea este studenta in an terminal, are licenta in iulie. Care ar posibilitatile ca sa beneficieze de concediu de maternitate? Precizez ca nu e ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)