avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,Sunt angajata pe post de recepționer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,Sunt angajata pe post de recepționer ,contract 8 h/zi/ ...

Buna ziua,Sunt angajata pe post de recepționer ,contract 8 h/zi/ 5 zile pe săptămână cu 21 zile de CO.In fapt lucram 2 zile cate 12 ore,apoi avem liber 2zile.Ne-au anunțat verbal că începând de anul acesta zilele de concediu vor fi diminuate la 14 zile adica o zi lucrata e echivalent la 1.5 zile concediu.Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:21, 19 Aprilie 2024
Nu este corect ..durata minima a CO pe an este de 20 de zile lucratoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co norma partiala v_florina v_florina Buna ziua, Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru c.i.m. cu durata 8 ore / luna trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Urmeaza sa incheiem un c.i.m. cu durata de 8 ore / luna. Practic angajatul va lucra o zi pe luna. In acest caz, de cate zile de concediu pe an ... (vezi toată discuția)
Calcul zile de concediu de odihna cris2279 cris2279 Buna ziua, Am un salariat care timp de 3 luni a avut contract cu timp partial: Ianuarie,Februarie,Iulie, August=8 ore/zi, 40 ore/saptamana Martie=20 ... (vezi toată discuția)