avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... As dori sa stiu Cine face instruirea la locul de munca ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

As dori sa stiu Cine face instruirea la locul de munca si instruirea ...

As dori sa stiu Cine face instruirea la locul de munca si instruirea periodica SSM pentru un lucrator care defasoara munca de la domiciliu, daca si seful lui desfasoara tot munca de la domiciliu, iar in intreprindere nu exista proceduri pentru utilizarea semnaturii electronice?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 19 Aprilie 2024
Angajatorul are obligatia sa reglementeze acest aspect.
Lucrand la domiciliu, semnatura electronica este procedura aflata la indemana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (cluj). ... mvasilescu mvasilescu Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (Cluj). Patru lucratori din acest compartiment lucreaza tot de la domiciliu (in Cluj) . Cine face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, trebuie să actualizăm procedura ssm în ancom și ... niculaedutu niculaedutu Bună ziua, Trebuie să actualizăm procedura SSM în ANCOM și vă rog dacă se poate să-mi răspundeți la următoarele întrebări: 1. Se derulează ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie. lucrez la o firma in domeniul ... Norbert666 Norbert666 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Lucrez la o firma in domeniul automatizari unde se lucreaza pe 3 schimburi, precizez ca sunt sef de schimb. Am in ... (vezi toată discuția)