avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... După vârsta de 18 ani ani se mai primește o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

După vârsta de 18 ani ani se mai primește o alocație în ...

După vârsta de 18 ani ani se mai primește o alocație în plus ? Spre exemplu dacă am făcut acum 18 ani luna viitoare mai primesc o ultima alocație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 21 Aprilie 2024
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora, precum și tinerilor cu handicap care urmează o formă de învățământ preuniversitar prevăzută de lege, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație după împlinirea vârstei de 18 ani, urmând cursuri la liceu seral. luaps1003 luaps1003 Salutare, eram curios dacă pot beneficia în continuare de alocația primită de la stat având în vedere că am vârstă de 18 ani și sunt elev la un liceu ... (vezi toată discuția)
Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de ... RicardoGeorge RicardoGeorge Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic ... (vezi toată discuția)
Continuitatea alocatiei dupa 18 ani EliasFl EliasFl Ziua buna! Am 21 de ani si Studiez Asistenta Medicala Generala, la scoala Postliceala* Feg Romania de aproape 3 ani (acum sunt in ultimul an). Imediat dupa ... (vezi toată discuția)