avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu primesc referat de la PFA-ul care a proiectat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu primesc referat de la PFA-ul care a proiectat partea electrica la proiectul casei

Buna ziua,
Incerc sa intabulez casa si nu primesc semnatura celui ce a proiectat partea electrica la casa. A venit a vazut lucrarea, nu prea a avut ce sa reproseze, remarc ca am facut casa pentru mine si am investit in ea foarte multi bani. Am respectat proiectul, vazand ca nu are ce sa imi reproseze, a inceput sa imi spuna ca nu imi da semnatura pana nu rezolv o problema care era la tabloul electric din fata casei lucrare care nu este proiectata de el si este in proprietatea enelului. Totusi am rezolvat si problema de care se legase el, insa acum dupa ce am rezolvat ceea ce cerea nu imi mai raspunde. Am nevoie de sfat. Cui as putea sa ma adresez? Nu este o institutie caruia sa ma adresez caci din punctul meu de vedere este un abuz ce face omul asta.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:59, 22 Aprilie 2024
Nu puteti obtine o alta semnatura in afara celui care a proiectat instalatia electrica. Purtati o noua discutie, posibil sa doreasca niste bani pentru semnatura. Nu aveti pe cine sesiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)
Sigurante Armenteros Armenteros Intentionez sa propun comitetului executiv inlocuirea vechilor sigurante cu unele automate, atat din tabloul general de electricitate, cat si pe cele de la ... (vezi toată discuția)