avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reguli constructie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reguli constructie bloc

Buna! Am o mica nedumerire. Recent am cumparat un apartament cu 3 camere si locuind in el, mi-am dat seama ca deasupra dormitorului in care dorm cu bebe, vecinii au bucataria, iar pe peretele pe care noi punem capul sa dormim, un alt vecin are baia. Zgomote foarte puternice de ambele parti. Unii ne lasa sa ne culcam la 01:00-02:00 dimineata, altii ne trezesc la 04:00-05:00. Intrebarea mea: este legal sa se construiasca in asa hal? Nu exista niste reguli cu privire la modul de proiectare al locuintelor? Dintr-un apartament cu doua dormitoare am ajuns sa ne folosim de unul singur si nu e normal. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
Martagna, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:51, 23 Aprilie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca se poate construi asa ceva in mod legal. Normativele de proiectare nu permit.
Ar trebui sa cereti proiectul blocului de la vanzator. Posibil ca vecinii sa fi facut modificari in apartamentele lor, fara proiect si autorizatie de ctie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare uscatorie bloc in garsoniera nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat la urmatoarea problema cu care ma confrunt: Locuiesc la parterul unui bloc, si am un perete comun al domitorului ... (vezi toată discuția)
Demolare pereti in apartamet chinookwind chinookwind Buna ziua! Va rog sa ma indrumati unde pot face o sesizare in legatura cu demolarea unor pereti ai unui apartament din blocul in care locuiesc. Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Vecina și-a mutat bucătăria in alta parte fata de unde era inainte Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Buna ziua.Vecina de deasupra mea și-a schimbat locul bucatariei din locul inițial unde se afla de cînd sa construit blocul in alta camera.Am văzut că ... (vezi toată discuția)