avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Pentru a obtine o copie dupa dosarul de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Pentru a obtine o copie dupa dosarul de cercetare ...

Buna ziua. Pentru a obtine o copie dupa dosarul de cercetare al accidentului de munca m-am adresat ITM. Ce pot face daca acestia refuza sa imi transmita aceste documente, invocand GDPR?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:52, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM nu are obligatia legala, a trimiterii dosarului de cercetare AM decat la parchet, pentru cazuri care implica si o cercetare penala.
Angajatorul are obligatia de a da, la cerere, victimei/ reprezentantului legal al victimei/ urmasilor, doar PV de cercetare AM avizat de catre ITM si formularul FIAM de inregistrare AM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma unui accident la locul de munca, eu am făcut demersurile ... Marius Ionescu2021 Marius Ionescu2021 În urma unui accident la locul de munca, eu am făcut demersurile către politie itm pentru a declara accidentul. Angajatorul aflând ulterior când au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza carui temei legal putem cere de la itm dosarul ... HRBP HRBP Buna ziua, In baza carui temei legal putem cere de la ITM dosarul de cercetare a unui accident de munca, cercetat de ITM, fiind cu invaliditate. Multumesc (vezi toată discuția)