avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Familie cu doua apartamente in cadrul aceleasi scari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Familie cu doua apartamente in cadrul aceleasi scari.

Buna ziua

Cite persoane se declara la nivelul fiecarui apartament in cazul in care o familie, compusa din 4 persoane (sot, sotie, si doi copii), detine doua apartemente pe aceeasi scara, la etaje diferite si de numar de camere diferite (3 camere si respectiv 4 camere).

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:26, 26 Aprilie 2024
Sa comenteze ce anume mai exact, va rog dezvoltati ideea, ca doar de asta am deschis discutia.

gi-jane2 a scris:

Cred ca asta e fix treaba lor.
si daca au trecut o persona acolo unde nu sta nimeni, cred ca au facut-o sa nu se gaseasca carcotasi care sa comenteze.

Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Dr@gosch, utilizator
Dupa cum vi s-a mai spus, aveti si link, legea 196/2018.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
latka, utilizator
Mai exact din ce articol din legea asociatiilor reiese ceea ce ati scris in legatura cu declararea nr de persoane pe apartament.
Va multumesc anticipat.

latka a scris:

1. 4 persoane la un apartament si 0 pe celalalt.
2. Legea 196/2018
Practic cresc doar cheltuielile pe cota parte indiviza si cele legate de consumul de utilitati. Persoanele locuiesc la adresa din buletin si cealalta locuinta e de resedinta.

pai uitati-va la mesajele dvs si intelegeti ideea.

Dr@gosch a scris:

Sa comenteze ce anume mai exact, va rog dezvoltati ideea, ca doar de asta am deschis discutia.

gi-jane2 a scris:

Cred ca asta e fix treaba lor.
si daca au trecut o persona acolo unde nu sta nimeni, cred ca au facut-o sa nu se gaseasca carcotasi care sa comenteze.

Prima data cititi-o si dupa aia intrebati.