avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua dacă vreau sa verific salarizarea mea la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua dacă vreau sa verific salarizarea mea la o societate ...

Bună ziua dacă vreau sa verific salarizarea mea la o societate și conducerea are cunoștințe mari la itm-ul din județ pot sa ma adresează direct la București? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 26 Aprilie 2024
In ce sens sa verificati ?

Dati-ne mai multe detalii.
Bună ziua ,,de vreo 3 luni salariile au scăzut nefiind anunțați ,,,iar la Sf anului trecut sau dat niște bani doar unor angajați,,,"noi fiind ca o familie"citez conducerea ,,,e normal asta?

Cornel Vasile a scris:

In ce sens sa verificati ?

Dati-ne mai multe detalii.

Puteti sesiza ITM-ul , in legatura cu modificarea unilaterala a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă vreau sa verific salarizarea mea la o societate ... patrichenicuta patrichenicuta Bună ziua dacă vreau sa verific salarizarea mea la o societate și conducerea are cunoștințe mari la itm-ul din județ pot sa ma adresează direct la ... (vezi toată discuția)
Revenirea din cic tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! sunt o angajata care am revenit din CIC in activitate zilele acestea iar la locul de munca ma confrunt cu o mare problema: desi cererea de reluare ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)