avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot renunța la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot renunța la drepturile părintești

Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca asi putea decade din drepturile părintești de buna voie. Am un copil care l am părăsit cu mama lui si nu mai vreau sa am drepturi pentru copil. Stie cineva?
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 15:54, 13 Mai 2024
O mare problema in vremurile noastre si o spun cu responsabilitate sunt copiii conceputi asa aiurea din relatii instabile, fara cap si fara coada(scuzati limbajul) ca un moft , fara sa isi dea seama ca daca ceva nu e ok, copilul iti ramane pe viata nu il poti aseza pe un raft intr-un dulap. Un copil ar trebui sa nu fie un accident sau ceva ce imi doresc astazi ff mult, iar maine m-am trezit mofturoasa si nu il mai vreau. Ar trebui un cuplu sa decida de comun acord daca isi doreste copii sau nu. Dar nu asa, l-am facut , iata-l , plateste. Nu e bine sa judecam asa oamenii, poate chiar daca exista o relatie , barbatul nu isi doreste copii, e optiunea fiecaruia si noi femeile trebuie sa fim atente si mature.
Au decis impreuna ca isi doresc un copil neaparat ? Este foarte important acest aspect. Pur si simplu sunt f multi oameni care nu isi doresc copii.

~ final discuție ~