avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai confruntat ...

Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai confruntat cu un caz asemănător.
Dacă cineva are carte de identitate provizorie și nu are trecută adresa în buletin ci doar sectorul unde locuiește poate să depună dosarul de pensionare? Eu cred că are dreptul.
Dar funcționara de la Casa de pensii i-a respins dosarul,nu l-a primit pentru că nu e trecută în buletin adresa . Va mulțumesc pentru orice răspuns sau sfat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
Dascălu Doina, utilizator

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate angelina95 angelina95 Am o problema foarte grava de rezolvat. Cand m-am nascut am fost incredintata mamei mele. Am locuit in casa lu bunica mea impreuna cu mama mea si cu alta ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a contribuțiilor pentru pensie Halga Halga Buna ziua Mă numesc Georgeta Halga, și aș dori să știu care sunt documentele de identitate conform legii pentru a putea depune dosarul la Casa de ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)