avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua, Din păcate ma confrunt cu o situație ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua, Din păcate ma confrunt cu o situație destul de ...

Bună ziua,
Din păcate ma confrunt cu o situație destul de sensibila, eu am o un câine Boxer femela, este blanda, sta cu copiii mei și cu absolut oricine este cuminte. Problema este ca o alta persoana în vârstă are un catel,nu cred ca este din vreo rasa probabil maidanez tot talie mare și nu se înțeleg deloc, eu mereu încerc sa evit întâlnirile pe strada când îl vad pt ca se latra. Acum câteva zile a trecut soția lui bătrână abia mergea cu câinele lor și boxerita mea a început sa latre la cainele lor, am prins-o pe a mea, deci nu a ajuns pana la dumneai. Ea probabil sa speriat și a călcat pe lângă bordura și a căzut. Acum soțul dansei ma ameninta ca dacă nu o rezolvam intr-un fel va merge mai departe ca soția lui are mana umflata și o doare coloana. Acum eu am întrebarea dacă ma poate învinui pe mine sau cainele meu pt ca ea a căzut singura? Poate fi în pericol cainele meu? Singura chestie e ca în momentul ala nu o ținem în lesa eram în grupul nostru cu copiii și adulți

Alte discuții în legătură

Legea cainilor cu stapan ContSters101252 ContSters101252 Buna ziua, Detin un catel, rasa nepericuloasa , vaccinat , inregistrat, mocrocipat - toate la zi. In parcul in care ne plimbam si ne jucam cu copii, este ... (vezi toată discuția)
Caini, lesa si parcuri publice HStoia HStoia Am o intrebare legata de caini si legislatia privind pastrarea lor in lese in locuri publice. Am un caine care are doi ani, de rasa Golden Retriever. Avem ... (vezi toată discuția)
Caini periculosi gabycristy gabycristy buna ziua! detin un caine inscris la art.1, lit b ca fiind caine periculos, fiind rasa Amstaff. Cainele are dresajul facut, etc. Problema mea este ca, atunci ... (vezi toată discuția)