avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nota de consum individual
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nota de consum individual

Nota de consum individual este pe vechiul proprietar, de un an si 5 luni tot vine pe vechiul proprietar. M-am tot adresat ba presedintelui ba administratorului am facut si chiar o cerere scrisa una am solicitat catre ISTA sa se modifice prin presedinte si nimic la fel, administratorul cel care umbla pe la ei zice ca dureaza ca bla bla dar totusi a trecut un an si ceva si e aceeasi problema. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
IonutCostea, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonutCostea , utilizator 09:29, 30 Aprilie 2024
Nu este nicio problema...proprietar sunteti dvs, ei nu au modificat in liste.
La Ista trebuie sa trimita presedintele o hartie semnata si stampilata in care sa spuna ca la ap x este proprietar y. Atat.
Am trimis si degeaba tot la fel apare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuza sa aduca hartie de unde plateste intretinerea ilierodica ilierodica Buna seara Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta in instanta asociatia de proprietari daca nu exista presedinte dragos45 dragos45 Asociatia de Proprietari este data in judecata de 5 dintre membrii ei...Momentan Asoc de Proprietari nu are presedinte, nici vicepresedinte... AP Nr.x este ... (vezi toată discuția)
Cum ati proceda in aceasta situatie gabi189 gabi189 Pe luna iulie au aparut la cheltuieli comune suma de 119 reprezentand lampa parter si comision CEC . Fara a se preciza pentru fiecare suma.Ci numai totalul. O ... (vezi toată discuția)