avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat un contract ...

Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat un contract de vizionare în vederea cumpărării unei case. Am văzut 2 proprietăți, dar După aceea am renunțat la achiziție. De curând am început căutările și am ajuns la una din proprietățile vizionate cu agenția în urmă cu 6 luni. Menționez ca nu am primit un exemplar al contractului. În cele din urmă ne am hotărât să cumpărăm acea proprietate. Știind ca am semnat acel contract cu agenția, am contactat o și am anunțat despre intenția noastră. Ne am înțeles să plătesc doar 1% comision în loc de 2%. Am primit o copie a contractului și factura de 1%.. Atunci am văzut ca în contract era menționat ca, comisionul nu se negociază. Întrebarea mea este, ca după eu ce plătesc cei 1% este posibil să mi ceară și diferența?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:43, 7 Mai 2024
Buna ziua, posibil este orice. Daca este si legal, puteti stii numai din analiza clauzelor contractuale. Faceti un act aditional mai bine si modificati comisionul la 1% inainte de plata si achizitie ca sa fiti acoperit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vizionare cu doua aentii imobiliare Wipo Wipo Buna ziua, suntem in cautarea unui apartament si in ultimele luni am fost sa vizitam o gramada de apartamente gasite pe site-uri de imobiliare, majoritatea ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara alinutzza83 alinutzza83 hello de ceva timp incerc sa imi vand casa. am pus anunt pe net dar am lipit si afise pe la blocuri. o agentie imobiliara m-a contactat si mi-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Hilda32 Hilda32 Buna ziua. Am gasit un apartament pe un site de imobiliare postat de catre o agentie si in care scria ca se va percepe comision 0% de la cumparator. Avand in ... (vezi toată discuția)