ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

alinutzza83 
	    	Utilizator

alinutzza83 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

Maxximalcar	                   

Buna ziua!   Am publicat un anunt de vanzare pe mai multr site uri de imobiliare, evident ca am fost sunat si de catre agentii. Una dintre agentii cu care nu ... (vezi toată discuția)
	                    Maxximalcar	                   

Buna ziua!   Am publicat un anunt de vanzare pe mai multr site uri de imobiliare, evident ca am fost sunat si de catre agentii. Una dintre agentii cu care nu ... (vezi toată discuția)

adriana2011	                   

Am cumparat un apartament prezentat de o agentie imobiliara, dar pe ei nu i-am anuntat, cand am facut contractul de vanzare cumparare.
In contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    adriana2011	                   

Am cumparat un apartament prezentat de o agentie imobiliara, dar pe ei nu i-am anuntat, cand am facut contractul de vanzare cumparare.
In contractul de ... (vezi toată discuția)

Hilda32	                   

Buna ziua. Am gasit un apartament pe un site de imobiliare postat de catre o agentie si in care scria ca se va percepe comision 0% de la cumparator. Avand in ... (vezi toată discuția)
	                    Hilda32	                   

Buna ziua. Am gasit un apartament pe un site de imobiliare postat de catre o agentie si in care scria ca se va percepe comision 0% de la cumparator. Avand in ... (vezi toată discuția)