avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Formular vamă DHL
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Formular vamă DHL

Bună dimineața!Tin să menționez ca sunt un copil care și-dat dat comandă din altă parte a lumii și faza e ca vine cu DHL și e prima dată cu ăștia și mai nasoală e faza ca trebuie sa completez un formular(pe care nu stiu sa îl compltetez)pentru vămuire și nu știu și mai am puțin și plâng fiindcă nu vreau sa primesc amendă deoarece din ce am înțeles prin toate e-mail urile primite de la ei primele 5 zile nu se plătește cat stă coletul în sediu iar a 6 a zi da ceva de genu.
Vă rog,ajutați-mă
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2024
Maria.24, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Ce anume nu stiti sa completati in formular? Scrieti-ne.
2. Cereti ajutorul celor de la DHL.
3. Plansul nu ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dhl imi cere coletul inapoi, dupa livrare! exterminator86 exterminator86 Buna ziua dragilor, Va prezint in continuare o situatie tipic romaneasca :O : Detin o firma care are ca domeniu de activitate vanzarea en gros si en ... (vezi toată discuția)
Refuzarea unui colet neconfirmat xRaven xRaven Buna ziua ! Am o mica problema. Se presupune ca am comandat un produs si m-am trezit cu curierul la usa cum ca trebuie sa platesc respectivul colet, ... (vezi toată discuția)
Colet retinut biroul vamal otopeni bucuresti gabi123332 gabi123332 Buna ziua.Am platit pentru un colet cu niste cabluri adaptoare auto un furnizor din china.Persoana respectiva mi-a spus ca are depozit in germania si ca va ... (vezi toată discuția)