avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Altercatie Bună ziua! Sunt cadru militar și aseară ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Altercatie Bună ziua! Sunt cadru militar și aseară am avut ...

Altercatie
Bună ziua! Sunt cadru militar și aseară am avut o altercație cu 2 bărbați. Aceștia au sărit la bătaie la mine și din autoapărare am lovit pe unul din ei. Acesta a căzut și și-a spart capul, iar celălalt încerca să mă lovească cu o bată de base-ball, în acel moment am fugit, iar ei au chemat poliția și ambulanța. După ce am văzut ca au sosite organele de poliției, m am întors și eu acolo, dar ei fiind primii au spus niște maruturii false, iar un martor fals, care nu era la fața locului a spus ca i-am dat cu paharul în cap unuia din ei (cel care și-a spart capul de asfalt). Singurul martor care a fost în momentul întâmplării era un amic de al meu care a încercat să aplaneze conflictu. Vizavi de locul întâmplării sunt niște camere video ale unei locuințe (cunoștință de a lor). Am fost condus la secție, am depus plângere, am făcut declarație, au fost audiați 2 martori (unul din ei fals). La final am mers și eu la spital pentru ca aveam niște leziuni la buza, unde erau și ei și au plecat împreună acasa. Ce credeti ca pot face să-mi dovedesc nevinovăția ? Am nevoie de avocat ? Dat fiind faptul ca sunt cadru militar o sa ajung la parchetul militar.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:55, 6 Mai 2024
Probabil ca va puteti dovedi nevinovatia. Cred ca aveti nevoie de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica Marius010 Marius010 Buna ziua, Ma numesc Marius si am urmatoarea problema: in data de 6 sept. anul curent am fost cu iubita mea la mare, in constanta la niste amici, am iesit ... (vezi toată discuția)
Cerere in dosarul de divort cornycorny cornycorny Buna ziua, sunt in divort cu soția am avut un termen de împăcare , aceasta având mai multe manifestări violente în această perioadă fara de mine și ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala sau tentativa de omor? cataxxl cataxxl Buna ziua. As avea o speta la care am nevoie de ceva lamuriri pe care voi incerca sa v-o prezint. Cu patru zile in urma, in timp ce ma aflam cu fratele meu ... (vezi toată discuția)