avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In timpul casatoriei am achizionat o garsoniera. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In timpul casatoriei am achizionat o garsoniera. Am divortat ...

In timpul casatoriei am achizionat o garsoniera. Am divortat si nu s a facut partajul si pe garsoniera dupa 4 ani fostul sot a dece dat. in timpul casatoriei a rezulta un copil. La succesiune vj vine copilul rezultat din timpul casatoriei. .EU POT SA VIND 1/2 DIN GARSONERA?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:27, 7 Mai 2024
Vi s-a mai dat raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
dupa ce copilul devine proprietar pe partea tatalui sau, dvs va puteti vinde cota daca gasiti cumparator sau faceti paratj cu fiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In timpul casatoriei am achizionat o garsoniera. am divortat ... marina_karina1957 marina_karina1957 In timpul casatoriei am achizionat o garsoniera. Am divortat si nu s a facut partajul si pe garsoniera dupa 4 ani fostul sot a dece dat. in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
succesiune copil krv krv Parintii au divortat. Au doua proprietati in comun. Nu au facut paratjul. Unul din parinti a decedat. Cum pot intra eu in drepturile parintelui decedat ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)