MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

pufi22 
	    	Utilizator

pufi22 
	    	Utilizator	    

-incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data
-incepand cu data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data, in cazul persoanelor care nu indeplinesc conditiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate si a indemnizatiei aferente
 rocriss 
	    	Utilizator

rocriss 
	    	Utilizator	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 dalias	                   

Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 
1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
	                    dalias	                   

Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 
1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)

salomeeaalexandra	                   

Buna ziua,
Doresc sa aflu cateva informatii.
Incepand cu data de 05.07.2010 sunt angajata cu carte de munca perioada determinate pana la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
	                    salomeeaalexandra	                   

Buna ziua,
Doresc sa aflu cateva informatii.
Incepand cu data de 05.07.2010 sunt angajata cu carte de munca perioada determinate pana la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)

siskoady	                   

va rog frumos sa imi spune-ti la cate saptamani se acorda prenatalu.Eu am 30 saptamani cand imi expira riscul maternal eu am numarat zilele si dupa mine as ... (vezi toată discuția)
	                    siskoady	                   

va rog frumos sa imi spune-ti la cate saptamani se acorda prenatalu.Eu am 30 saptamani cand imi expira riscul maternal eu am numarat zilele si dupa mine as ... (vezi toată discuția)