ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

vaduva 
	    	Utilizator

vaduva 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

vaduva 
	    	Utilizator

vaduva 
	    	Utilizator	    

mihaimen	                   

Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)
	                    mihaimen	                   

Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)

CobraneagrA	                   

am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca ... (vezi toată discuția)
	                    CobraneagrA	                   

am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca ... (vezi toată discuția)

laleaua neagra	                   

buna dimineata 
daca sotul meu a primit testament  de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)
	                    laleaua neagra	                   

buna dimineata 
daca sotul meu a primit testament  de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)