avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... invitatie politia locala - protectia mediului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

invitatie politia locala - protectia mediului

Buna ziua! Am primit o invitatie de la politia locala - directia control urban, compartimentul protectia mediului de a ma prezenta pentru a ma legitima (masina este pe firma) si a "clarifica situatia". in invitatie se mentioneaza ca au fost abandonate deseuri direct pe sol (surprins pe camere), ceea ce este partial adevarat pentru ca nu erau deseuri, ci cartoane (voluminoase) ambalate in saci, iar pubela era plina si nu mai incapea absolut nimic, asadar am lasat langa aceasta. Intrebare: ma prezint (au trecut cele 3 zile mentionate in invitatie) si primesc (probabil) amenda, desi nu consider ca sunt 100% vinovat; este legal ca cei de la politia locala sa amendeze pentru asa ceva? este ceva ce pot face? multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:49, 30 Mai 2024
ati abandonat pe spatiul public deseuri (cartoanele sunt si ele deseuri, daca nu le mai folositi), prin urmare e normal sa fiti amendat.
faptul ca pubela era plina nu e relevant. contractul de ridicare a gunoiului este executat in conformitate cu declaratiile beneficiarului cum ca el produce.....kg gunoi zilnic. puteti modifica acest contract.
in cazul dvs, politia locala este cea care constata si amendeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca magazin mic trebuie sa fac ceva legat de gestiunea deseurilor? corela corela Buna ziua! Am un magazin mic de tesaturi -metraje si produse cu lavanda-suprafata 16 mp. Am citit undeva ca au intrat in vigoare OUG nr. 38 si OUG nr. 39, ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depozitare gunoi menajer kassasi kassasi Buna ziua dragii mei, Ma confrunt cu o problema si de aceea am decis sa va cer sfatul. Am primit o amenda pentru depozitarea gunoiului menajer in alte spatii ... (vezi toată discuția)