avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna ziua.am si eu o intrebare.am primit in avans o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna ziua.am si eu o intrebare.am primit in avans o suma de bani ...

buna ziua.am si eu o intrebare.am primit in avans o suma de bani urmand ca in 2 saptamani sa ii furnizez produsul.din diverse motive,nu a mai putut fi livrat.a cerut banii inapoi.nu am ajuns la un acord si a facut reclamatie la politie.eu avand alt nr de tel ,persoana care ancheteaza nu a putut da de mine.am primit o citatie ,doar ca in aceeasi zi in care am primit citatia ,politistul a sunat-o pe mama personal si a furnizat toate datele legate de speta mea.intrebarea mea este o pot da in judecata si cer o despagubire avand in vedere ca tatal meu in trecut a suferit avc, iar aceasta situatie a afectat relatia mea cu ei.consider ca nu era indreptatita sa ii sune luand nr de tel din baza de date,ei neavand nici o implicare in acest caz iar eu fiind major..credeti ca as avea castig de cauza?
Nici o șansă.. Problemele tale ar trebui sa fie altele, relația cu familia,plângerea penala și consecințele acesteia etc.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarea tucano tucano Buna ziua.Am probleme cu asigurarea la [EDITAT].Acum o luna de zile casa mamei mele a ars in mare parte precum si alte doua case in totalitate,case care erau ... (vezi toată discuția)
Concediere Leocan Leocan Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)