avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, iubita mea este cetatean din Republica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, iubita mea este cetatean din Republica Moldova, ea ...

Buna ziua, iubita mea este cetatean din Republica Moldova, ea are buletin si pasaport moldovenesc valabile , insa i-a expirat dreptul de sedere in afara Moldovei. Eu sunt cetatean din Romania cu acte in regula aici . Intrebarea mea este urmatoarea, pot face ceva ca ea sa scape de dreptul de sedere? De exemplu sa o iau pe domicillul meu sau sa ma casatoresc cu ea, oare asta ar ajuta? Noi suntem in Franta acum si doresc sa vin cu ea in Romania, in iulie, pentru a rezolva cu actele, insa ne este teama de un deport inapoi in Moldova. Ce masuri am putea lua, cu cine trebuie vorbit ?
Cel mai recent răspuns: no.y2tef4n , utilizator 13:02, 19 Mai 2024
Șederea pe termen lung în România
[ link extern ] /
Salut, dreptul de sedere este expirat de o luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria între un cetățean roman și un cetățean strain (republica moldova) ARLy19 ARLy19 Buna ziua, Eu și iubitul meu vrem sa ne căsătorim, dar eu sunt pe baza de permis de ședere temporar pentru studii in România. Am căutat acte pe net, ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean roman rodik112 rodik112 buna ziua sunt din republica moldova si ma aflu in Romania si mia exspirat viza si as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean roman am toate actele necesare dar ... (vezi toată discuția)