avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CI anulat la starea civila, cum se poate vota?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CI anulat la starea civila, cum se poate vota?

Salut!

Voi avea starea civila pe 8 iunie si am inteles ca CI-ul partenerei va fi anulat (taiat). Cum mai poate vota in aceste conditii a doua zi pe 9 iunie?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2024
DartX2, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:37, 22 Mai 2024
In fiecare an cand au fost alegeri, SPCLEP-urile au lucrat și au fost emise acte de identitate în regim de urgență (câteva ore). Încă nu s- a anunțat programul, dar cu siguranță va fi zi de lucru , și pe 8, și pe 9 iunie.
Deci pe data de 8, după cununie, mergeți și depuneți cerere pentru emiterea unui nou act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

important buna seara eu locuiesc in germania și am hotărât împreuna ... Elvira dumitru Elvira dumitru Buna seara eu locuiesc in germnia și am hotărât împreuna cu iubitul meu sa ne căsătorim eu am 3 săptămâni de concediu după casatorie voi prelua ... (vezi toată discuția)
Ieșire din tara imediat după căsătorie danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Peste câteva zile am nuntă și imediat după nuntă avem plătită o vacanta in Grecia. Problema este că soția trebuie sa ia numele meu de ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate valabila pentru alegerile din 26 mai Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Cartea mea de identitate expira pe 25 mai, iar alegerile sunt a doua zi, 25 mai e zi nelucratoare. In aceste conditii pot vota pe 26? (vezi toată discuția)