avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legat de SSM/PSI: Unde ar trebui amplasat un pichet ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legat de SSM/PSI: Unde ar trebui amplasat un pichet PSI in interiorul ...

Legat de SSM/PSI: Unde ar trebui amplasat un pichet PSI in interiorul santierului? Langa depozitul de carburant sau langa generator?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 23 Mai 2024
Prin materialul de identificare si evaluare riscuri profesionale si prin planul anual de prevenirte si protectie in domeniul ssm, in functie de riscurile de incendiu si/ sau explozie existente, se amplaseaza aceste pichete.
Pericol de incendiu si de explozie este in ambele cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ar trebui amplasat un pichet psi in interiorul santierului? ... Sofia0406 Sofia0406 Unde ar trebui amplasat un pichet PSI in interiorul santierului? Langa depozitul de carburant sau langa generator? (vezi toată discuția)
Paleti non euro tratati ignifug? TuRa TuRa Buna ziua, Exista o lege care precizeaza ca paletii NON euro depozitati intr-un depozit trebuie obligatoriu tratati ignifug? (industria automotiv) Exista asa ... (vezi toată discuția)
Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul ... Sorin2788 Sorin2788 Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul este obligat sa conducă manipulantul la locul marfei așezate în depozit ? (vezi toată discuția)