avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Exista sanse de castig daca actionez in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Exista sanse de castig daca actionez in instanta impotriva ...

Buna ziua!
Exista sanse de castig daca actionez in instanta impotriva vecinului care refuza sa participe (material) la construirea gardului comun?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 23 Mai 2024
Nu il poate obliga nimeni si nimic, sa cheltuie bani pentru un gard comun, daca vecnul considera ca nu este necesar. Daca respectivul gard ar fi spre domeniul public ar putea fi vorba de altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre vecini oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Am si eu o intrebare. Am avut in spatele imobilului meu, ce se invecineaza cu al vecinului meu (aproximativ spate in spate) un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Gard intre proprietati sandua sandua Pentru imprejmuirea proprietatii, cu acordul verbal al vecinului am hotarat construirea gardului. Astfel, fundatia a fost turnata 10 cm pe proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)