avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am vândut zilele acestea un atv cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am vândut zilele acestea un atv cu perfectarea actelor. ...

Buna ziua.
Am vândut zilele acestea un atv cu perfectarea actelor. În momentul când a venit sa vadă clientul atv-ul, a făcut proba, a fost mulțumit, când sa îl pornim sa îl urcam pe platforma, nu a mai pornit pana nu i-am dat curent de la mașina. Toate s-au întâmplat de fata cu, clientul cumpărător căruia i-am spus ca în situația asta nu as dori sa i-l mai dau,iar acesta a spus ca îl ia asa. Acum după doua zile ma suna și dorește sa îl aducă înapoi pentru înapoierea banilor. Am dovada video de pe camerele de supraveghere cum ca acesta nu vroia sa pornească de fata cu el, problema este ca nu se aude bine discuția datorita distantei prea mari. Întrebarea mea este dacă poate avea câștig de cauza în instanta?

Va mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2024
Vlad. Croitoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:57, 29 Mai 2024
Bună dimineața!
Dacă vânzarea cumpărarea s-a realizat intre două persoane fizice, mai aveți și probă video și poate au mai existat și un martor, doi, din punctul meu de vedere nu prea are ce să vă facă. Dacă totuși se ajunge la instanță, vă sfătuiesc să contactați un avocat.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am și eu o problema cu un service am fost la ei acum ... danidani38 danidani38 Buna ziua am și eu o problema cu un service Am fost la ei acum aproape 3 săptămâni pentru o constatare din cauza ca mașina pierdea lichid de răcire la ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat in privinta cumpărări unui motor de tractor f Costantin 16 Costantin 16 Bună ziua domniilor avocați,intampin o problemă în privința achiziționării unui motor de tractor. In data de 27 ianuarie 2020 mam deplasat cu mașina ... (vezi toată discuția)
Flirt online cu o minoră pe facebook Aurel1 Aurel1 Buna ziua Vreau să ştiu dacă trebuie să îmi fac griji. Am cunoscut o fată din Anglia pe un forum şi după aceea m-a adăugat pe facebook. Eu am peste ... (vezi toată discuția)