avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum câțiva ani mama mea a vândut un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum câțiva ani mama mea a vândut un apartament ...

Bună ziua... acum câțiva ani mama mea a vândut un apartament și m-a trecut pe mine și pe fratele meu coproprietari în locul ei și al tatălui mei. Fratele meu își cere deja partea de casă. Se poate face ceva în privința asta deoarece eu cu părinții mei locuim acolo și noi plătim toate impozitele și taxele el fiind doar pe contract coproprietar iar mama poate face dovada ca ea a avut apartamentul vechi și coprorprietarii nu au cumpărat casa ci mama doar ca a trecut coproprietari pe mine și pe fratele meu în locul ei
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2024
BOGDANPAUL9779, utilizator
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 09:15, 28 Mai 2024
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama trebuie sa își asume decizia proasta pe care a facut-o. Fratele e coproprietar și gata, restul e can-can. Își poate cere dreptul în instanță, cereti sa va fie atribuita casa și sa ii dati sulta. Poate îl faceti sa accepte o suma mai mica și faceti partajul la notar.
Pacat ca pt un pumn de bani, fratele își vinde sufletul.

Sfatuiti-va asupra sanselor și cu un avocat cu actele pe masa.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2024
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut aceeasi situatie, asta e, orice greseala se plateste, nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unui coproprietar cipriang4s cipriang4s Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem o situatie ciudata-cel putin. in 2005 mama a ... Vioreta Vioreta Buna ziua, Avem o situatie ciudata-cel putin. In 2005 mama a despagupit partea bunicului decedat -fratilor sai- semnat act in fata notarului. Bunica a ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune. Îi poate evacua cel care plătește sultele pe ceilalți coproprietari? AlexandraDD AlexandraDD Buna seara , Eu si fratele meu detinem in procent egal un apartament cu trei camere in Bucuresti in urma succesiunii facute dupa decesul mamei noastre. La ... (vezi toată discuția)