avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata iar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata iar eu nu mai ...

Buna ziua! Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata iar eu nu mai lucrez de 3 luni (unde am lucrat aproape 2 ani).
Am 2 intrebari va rog; Pot beneficia de indemnizare pentru cresterea copilului? Daca nu lucrez inseamna ca nu sunt asigurata, cum pot proceda pentru nastere si tot ce este nevoie daca eu nu dispun de asa ceva?
Sunt foarte confuza, deoarece cineva mi-a spus ca daca nu am asigurare nu am cum sa dac nimic... Va rog daca stie cineva ceva mi-ar fi de mare ajutor! O zi frumoasa sa aveti!
Cel mai recent răspuns: AndreeaNana , utilizator 16:56, 10 Iunie 2024
V-am intrebat cele de mai sus pentru a fi sigur ca beneficiati de acel concediu si indemnizatie si, din ce scrieti, beneficiati.

Sfatul meu este sa ramaneti acasa pana la nastere, daca va descurcati din punct de vedere financiar si apoi sa depuneti actele pentru indemnizatie.

Nu trebuie sa anuntati pe nimeni ca stati acasa, totusi ar trebui sa cititi mesajul din link-ul de mai sus, sa mergeti la Casa de sanatate pentru acea adeverinta.
Am citit link-ul! Multumesc mult pentru ajutor!

~ final discuție ~