Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi.
Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui beneficiaza de toate bunurile ramase de la bunici: casa parinteasca, terenuri.De la moartea tatalui nu ne-a mai dat nici un semn.As dori sa stiu ce drepturi am eu la cele ramase dupa moartea tatalui si ce proceduri ar trebui sa urmez.Multumesc
anticipat.
Ioana, userul nu trebuie sa precizeze un lucru anume, mai ales daca nu stie ce trebuie precizat, ca nu are cunostinte juridice...
Eu sanse reale nu vad, dar depinde daca userul stie ce inseamna acceptarea mostenirii.
Cert e ca dupa atatia ani de neplata a impozitului, si daca era pe numele lor o parte din avere, era luata de fisc pentru restante la bugetul local...
Asta e realitatea in orice tara dezvoltata: nu putem sa ramanem dezinteresati prea mult timp fata de bunurile noastre, caci le pierdem.
Sanse nu vad nici intr-o convorbire cu unchiul, ca nu stiu cui i-ar conveni sa se ingrijeasca de un bun, sa achite taxe si impozite si apoi sa dea jumatate altcuiva...
Sucesiune
stefaniajohnston
Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)