Am considerat ca donatia e cea mai potrivita. Nici notarul nu ne-a ajutat, desi stia situatia. Asta e acum. Au fost multe probleme si lucruri ascunse ce le-am aflat la luni distanta. E foarte stresant totul.
A fost si la psihiatru si la psiholog. Primul spune ca e foarte grav, al 2lea spune ca are discernamant.
Ce face cu banii? Plateste credite. E sunata zilnic de creditori. Uneori raspunde, alteori nu. Au mai fost cazuri cand am surprins apelurile primite. Iar cand e stresata si agitata inseamna ca a vorbit telefonic cu creditorii. E adictie cum a mentionat si dna Avocat.
Nu locuim impreuna. Nu are nici un interes de activitati de familie. 70+
E ca si cum ai interactiona cu un strain cu care schimbi o vorba din cand in cand. In rest, nu are nici un interes, empatie sau dorinta de a avea o viata linistita si fara sa cauzeze probleme ce ii afecteaza pe cei din jur.
gi-jane2 a scris:
Am crezut ca ati facut contract de vanzare,de aia am întrebat dacă exista dovada platii , a prețului casei, nu a onorariului.
E o problema, donatia poate fi revocata daca s-a făcut în dauna creditorilor, contează ce datorii avea în acel moment. Acuma, oricum e tardiv, nu aveti ce face, tine de noroc, daca stiu, daca datoria e mare etc.
Încercați sa o convingeti sa mearga la psihiatrie, sa facă apoi și terapie cu un psiholog.
As avea o curiozitate, ce naiba face cu banii?
Locuiti impreuna? Ce varsta are?