Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

alexcamy 
	    	Utilizator

alexcamy 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

m) urmează cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar şi universitar, organizat potrivit legii, frecventate fără întrerupere. Sunt exceptate de la această obligaţie persoanele care au întrerupt cursurile din motive medicale.
~ final discuție ~
 ContSters94396	                   

d.p.d.v legal nu ma incadrez in categoria mamicilor salariate care  beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului.insa mai este cealalta ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters94396	                   

d.p.d.v legal nu ma incadrez in categoria mamicilor salariate care  beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului.insa mai este cealalta ... (vezi toată discuția)

neagu_madalina	                   

sunt insarcinata in 7 luni, nu am lucrat deloc, in schimb sunt studenta in primul an la cursuri de zi, inainte de aceasta facultate am mai terminat inca una ... (vezi toată discuția)
	                    neagu_madalina	                   

sunt insarcinata in 7 luni, nu am lucrat deloc, in schimb sunt studenta in primul an la cursuri de zi, inainte de aceasta facultate am mai terminat inca una ... (vezi toată discuția)

alina24_cr	                   

Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina  sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un ... (vezi toată discuția)
	                    alina24_cr	                   

Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina  sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un ... (vezi toată discuția)