avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fise fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fise fiscale

Va rog sa ma ajutati.Anul trecut am facut angajare unei pesroane cu 2 ore si nu am specificat in registru ca are functia de baza ,am depus statul in oct.calculand impozit iar in luna noiembrie angajatul a facut cerere de deducere personala specificand ca e singurul loc de munca,deci in noiembrie si decembrie nu am mai calculat impozit.Am procedat corect?La ITMB trebuia sa depun ceva?(Mentionez ca a mai fost angajata in cursul lunii august pana in 25 sep.tot cu 2 ore in functia de baza.).Am o problema cu fisele fiscale imi apare doar perioada aug. si sep.fara oct.noienb.decembrie .Multumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: clipa silvia , utilizator 17:47, 7 Februarie 2010
Multumesc mult ptr raspunsri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a deducerii in state de plata denisel denisel Am si eu o mare nelamurire si sper sa ma puteti lamuri dvoastra. Societatea de contabilitate cu care colaboram a facut o greseala in statele de plata ( eu ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de odihna adelinadanciulescu adelinadanciulescu am urmatoarea situatie: angajatul a avut norma partiala (o ora/zi)din feb.2009 pana in aug.2009 iar din sept.2009 a trecut la norma intreaga(8 ... (vezi toată discuția)