avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma deschisă in Ro poate activa in Austria ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma deschisă in Ro poate activa in Austria ?

Salut locuiesc în Austria , și vreau sa deschid o firma de curățenie , în Austria nu pot deoarece te lovești de zidurile lor și m am gândit că poate deschid în România cu sediu in Ro și muncesc în Austria pe numele firmei din Ro , este asta posibil? Vreau sa scap de stresul de a umbla și vorbi germană și numai complicațiile pe care ți le aduc , plătind taxele in Ro si având contabil român cu care sa pot conversa in limba mea . Este ceva de genul posibil ?
Cel mai recent răspuns: Alex Pionut , utilizator 14:50, 1 August 2024
Verificați legislația locală. Aici puteți înființa o firmă, dar nu e sigur că vi se va permite să lucrați așa.
Caut o opțiune sa fac asta , că sa deschizi o firma in Austria ai nevoie de capital 35000 de euro , o sumă cam mare pentru puterile mele , și ce a mai mare problema e limba și cum te pun sa umbli dintr o instituție în alta , nu sunt așa prietenoși cu străinii , le place sa muncim nu sa facem bani , de asta caut o opțiune fiabila , gen să deschid firma in Romania și să extindă o sucursală în Austria poate , ceva trebuie sa fie , o portiță mica . Poate un cunoscător se afla pe aici sau a fost Intr o situație de genul și mă poate îndruma .

adriandimitriu a scris:

Verificați legislația locală. Aici puteți înființa o firmă, dar nu e sigur că vi se va permite să lucrați așa.

~ final discuție ~