Am urmatoarea problema: firma de administrare nu respecta contractul semnat cu asociatia noastra. Spre exemplu, la curatenie, au anexa cu ce operatiuni au de facut, frecventa si cu ce substante. Nu le fac si zic ca le-au facut. Presedintele se face ca nu vede si nu aude, nu stiu de ce.... Administratorul zice ca e curat...si nu e.
Ce pot face ca membra a CE ca sa se respecte contractul cu firma de administrare si acestia sa faca ce au scris in contract sa faca? Am tot trimis e mailuri catre presedinte si catre firma de administrare cu operatiunile care nu se fac si degeaba.
De schimbat s-a propus in AG dar unii s-au opus, au zis ca sa ii facem sa faca mai degraba decit sa schimbam.
1-Proces verbal de constatare situatie concreta de incalcarea prevederi contractula prevazute si asumate de catre firma de administrare
2-In raport de prevederile contractual impuse,notificati dispozitia incalcata si obligatiile ce ii revin sub rezerva rezilierii unialterale a contractului
atita timp cit presedintele (reprezentantul legal) nu face nimic, nu cred ca puteti face altceva decit sa convocati comitetul executiv pentru discutarea acestei probleme, sa discutati si sa impuneti presedintelui (prin vot) sa atentioneze firma de administrare, in caz contrar urmind a fi reziliat contractul. cred ca asta este cea mai sigura solutionare pentru moment.
ar mai fi si inlaturarea prin vot a presedintelui in cadrul adunarii generale a asociatiei, dar asta va mai dura ceva timp pina se va intimpla, plus perioada de dupa aceea (pina cind noul presedinte face ce trebuia sa faca actualul)
Pentru a dezmorti din lendoare reprezentantii asociatiei ,care oricum fac front comun impotriva ''rebelilor'',aveti dreptul legal sa sesizati autoritatea responsabila de pregatirea si atestarea administratorilor de imobile.
In baza probelor pe care le detineti ,eventual a refuzului presedintelui de a va rapunde in termenul legal prevazut,solicitati implicarea serviciului din primarie pentru verificarea activitatii si comunicarea concluziilor.
In acest fel ,aveti posibilitatea sa obtineti document emis de catre autoritatea in drept ,care constata si consemneaza incalcarile dispozitiilor in vigoare,astfel incat sa nu mai fiti acuzata ca numai dvs aveti parerea activitatii incorecte in cadrul asociatiei dvs
Succes
Problema e ca presedintele e partinitor cu firma de administrare si in loc sa ne reprezinte interesele noastre le apara pe ale lor de noi!!!! Spre exemplu: femeia de serviciu trebuie sa spele peretii liftului odata pe saptamina. NU a facut-o niciodata in 6 luni de cand avem contractul cu ei. Ea considera ca e curat!!!!! Si presedintele considera la fel. Si firma de administrare la fel. Si nu e curat. Mai mult de atat, daca au in contract o operatiune ar trebui s-o faca nu sa judece ei ce si cum. Nu sunt platiti pentru asta. Acuma (ca parca alta treaba n=am) trebuie sa ma lupt ca sa dovedesc presedintelui ca nu fac astia curatenie. El se pare ca nu vede si avem nevoie de acordul lui pentru a modifica plata catre firma de administrare. Ce vrem este sa platim doar pentru ce se face. Normal, nu?