avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis trecere pe rosu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis trecere pe rosu

Buna ziua

Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben.

Intrebarile pe care le am sunt 2
1. care sunt sansele ca prin contestarea in instanta PV-ului sa imi recapat permisul si eventual, ce pot face pt. a le mari. Mentionez ca nu am avut martori, precum si faptul ca agentul a spus ca evenimentul a fost filmat
2. cum sunt dependent de masina (locuiesc la sat, iar copiii mei trebuiesc dusi la scoala in fiecare zi, care este in oras), ce pot face ca cel putin sa pot "temporiza" suspendarea. In sensul ca ea sa intre in vigoare intr-un moment care imi este prielnic (vacanta copiiilor).

Va multumesc
Sergiu
Cel mai recent răspuns: bogmim , utilizator 23:09, 15 August 2010
ar fi indicat sa faci o cerere si sa soliciti video-ul in care se vede nr. tau de inmatriculare. Mie mi s-a intamplat sa ma filmeze ca am intrat in intersectie pe culoarea rosie, insa nu a reusit sa filmeze nr. de inmatriculare.
Salutare,mi s-a retinut si mie permisul pentru ca am trecut, zic politistii pe culoarea rosie a semaforului,iar pe procesul verbal i-am zis sa scrie ca era galben intermitent pentru ca asa era la momentul respectiv.Am facut contestatie iar mai multi amici mi-au zis sa nu ma prezint la proces si sa las sa se judece in lipsa.
Cum ar fi mai bine pentru mine, sa ma prezint sau nu sau ce sanse am ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului khristian23 khristian23 ieri noaptea mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului- acesta fiind motivul , nu si faptul... practic eu am trecut la ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat andreiberbecar andreiberbecar Buna ziua! Aseara am fost oprit de un echipaj al Politiei rutiere, in vederea suspendarii permisului de conducere pentru trecere pe culoare rosie. In ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Speta este in felul urmator: X circula cu autoturismul si la un semafor a tecut pe culoare galbena (dupa spusele acestuia, culorile de la ... (vezi toată discuția)