avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor pentru o proteza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor pentru o proteza

Vreau sa va intreb cum as putea face sa obtin o sponsorizare de la firme pentru achizitionarea unei proteze.Acum 10 ani am avut un accident de masina in urma caruia am ramas fara un picior.Stiu ca aceste cheltuieli de sponsorizare se deduc de la stat pentru cei care sponsorizeaza din cate stiu eu impozitul pe profit.Poate cineva de aici sa ma ajute?Ma chinui de 4 ani sa obtin aceasta sponsorizare dar nu vrea nimeni sa umble dupa atatea formaitati.CAS acorda un ajutor de 2000 de lei eu am nevoie de 9000 de lei.Daca sunteti intelegatori.In romania trebuie sa cersesti bani pentru a duce cat de cat o viata normala iar statului nu ii pasa de noi.Suntem marginalizati.Am doar 25 de ani si in cel mai scurt timp voi fi nevoita sa stau in pat pentru tot restul vietii pentru ca statul nu poate subventiona o amarata de proteza de 9000 de lei in timp ce in afara iti vin la pat sa iti ia masurile bontului.Simt ca cersesc si ma umilesc sa pot duce o viata aproape normala.Daca aveti o firma care are profit desi e perioada de criza va rog sa ma ajutati.Nu vreau banii personal ci daca poate cineva sa ii vireze direct in contul firmei de protezare.Ma puteti contacata si telefonic la 0742314150.Va spun sincer ca m-am oferit sa muncesc la orice firma orice pentru banii astia .
Cel mai recent răspuns: ContSters126395 , utilizator 13:14, 7 Februarie 2010
De asta as vrea sa ajut persoanele cu handicap.Sunt convinsa ca sunt multe persoane ca mine si as vrea sa imi dea Dumnezeu o putere sa ii pot ajuta pe toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit noribsen noribsen Sunt o Doamna de 65 de ani si am suferit o Mastectomie Radical Modificata la sanul stang, deoarece am Cancer Mamar, gr.2B. Am facut tratament si inca sunt ... (vezi toată discuția)
Locatar singur - primire bani pe persoana fizica ContSters83715 ContSters83715 o discoteca doreste sa imi dea bani pentru lucrari de antifonare in apartamentul meu. Eu nu pot sa incasez acesti bani legal, ca nu am cum. Exista totusi o ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de o sponsorizare Daniel_Bondoroi Daniel_Bondoroi Buna ziua, Am o nelamurire legata de o sponsorizare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma mea, persoana juridica, furnizeaza un produs si serviciu X ... (vezi toată discuția)