avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control itm

am avut control de la itm eu ca angajator nu eram prezent ,era doar vanzatoarea,care a declarat ca nu are contract de munca.contractul de munca fusese semnat cu 2 zile inainte.a spus ca s-a pierdut cu firea.intrebarea mea: 1.este normal sau/si legal sa nu fiu contactat la efectuarea controlului? si 2 poate veni in control un singur inspector? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 7 Februarie 2010
1. Exista posibilitatea efectuarii de controale inopinante fara a fi anuntat angajatorul.

2. De obicei, in control vin doi inspectori ...

3. Daca are c.i.m. semnat atunci nu aveti de ce sa va faceti griji ... acum sunt controale pentru a se verifica modul de respectare a HG nr.37/2010 :)
catalin72 a scris:

am avut control de la itm eu ca angajator nu eram prezent ,era doar vanzatoarea,care a declarat ca nu are contract de munca.contractul de munca fusese semnat cu 2 zile inainte.a spus ca s-a pierdut cu firea.intrebarea mea: 1.este normal sau/si legal sa nu fiu contactat la efectuarea controlului? si 2 poate veni in control un singur inspector? MULTUMESC

Nu v-a lasat o citatia sa va prezentati la o anumita data si o anumita ora la sediul ITM din localitatea dumneavoastra?
multumesc dar stiu deja chestia asta
:offtopic: Interventie moderator
@ Angel 2007
Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.
Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul in care se dau drepturile banesti la demisie Livica Livica Pe data de 11.07 mi-am dat demisia. Care este termenul limita in care ar trebui sa-mi ridic toate drepturile banesti (de pe 25.07 pana pe 14.08 toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei arinna arinna Daca sunt angajata la un srl cu o ora pe zi ,acesta fiind unicul meu venit, de ce valoare a pensiei voi avea dreptul la batranete?Mentionez ca sunt platita ... (vezi toată discuția)
Avertisment @d-l goe gi-jane2 gi-jane2 Userul D-l Goe primeste avertisment pentru ca desi atentionat, continua incalcarea articolelor 2.2; 2.4; 2.7 din regulament. 2.2. Sunt interzise: atacul ... (vezi toată discuția)