avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termenul in care se dau drepturile banesti la demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termenul in care se dau drepturile banesti la demisie

Pe data de 11.07 mi-am dat demisia. Care este termenul limita in care ar trebui sa-mi ridic toate drepturile banesti (de pe 25.07 pana pe 14.08 toti angajatii pleaca in concediu)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 18 Iulie 2011
Termenul maxim este data platii salariilor pentru luna in care v-a incetat CIM.
angajatorul trebuie sa va faca plata drepturilor salariale la zi din momentul in care v-ati dat demisia si contractul dvs individual de munca a incetat.
athe a scris:

angajatorul trebuie sa va faca plata drepturilor salariale la zi din momentul in care v-ati dat demisia si contractul dvs individual de munca a incetat.

Ar fi bine daca ati cita si baza legala a afirmatiei dvs.
athe a scris:

Unde este prevazut acest lucru?

:offtopic: Interventie moderator
Nu este pentru prima data cand vi se atrage atentia asupra raspunsurilor date .... incercati sa nu mai postati doar de dragul postarii si doar de a va mentine cu un rating mare .
Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.
Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm catalin72 catalin72 am avut control de la itm eu ca angajator nu eram prezent ,era doar vanzatoarea,care a declarat ca nu are contract de munca.contractul de munca fusese semnat ... (vezi toată discuția)
Avertisment consultant@avocat_lascoschi@yahoo.com andreigrigoriu andreigrigoriu Consultantul avocat_lascoschi@yahoo.com primeste un ultim avertisment pentru incalcarea repetata a punctului 2.4 din Regulament: 2.4. Posturile fara ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei arinna arinna Daca sunt angajata la un srl cu o ora pe zi ,acesta fiind unicul meu venit, de ce valoare a pensiei voi avea dreptul la batranete?Mentionez ca sunt platita ... (vezi toată discuția)