niccu 
	    	Utilizator

niccu 
	    	Utilizator	    

Asa cum v-am spus , obtinerea facila a buletinului de calcul - la Casa de Pensii de care apartin - a fost pe Legea 263/2010 . Deci , vechea lege . Cum procedeaza Casele de Pensii ACUM , pe Legea 360/2023 , nu stiu . Nu l-am solicitat , deoarece mi-am calculat singura pensia si am cazut exact pe suma din noua decizie , nu aveam de ce sa-l cer . CNPP este Casa Nationala de Pensii Publice .Intr-adevar , nu va pot fi de ajutor . Regret .
 CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 aenimnairam	                   

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)
	                    aenimnairam	                   

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)

goplanet	                   

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
	                    goplanet	                   

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)

krystal50	                   

Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea 19.
In 2008 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă, când mi a luat în calcul și ... (vezi toată discuția)
	                    krystal50	                   

Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea 19.
In 2008 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă, când mi a luat în calcul și ... (vezi toată discuția)