avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii la un srl pe care am desfășurat activitatea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii la un srl pe care am desfășurat activitatea

Bună ziua. Dețin un srl pe care am desfășurat activitatea de Horeca...am suspendat activitatea la ONRC din motiv ca afacerea nu producea bani și am rămas fără bani. O firma cu care colaboram m-a dat in judecata pt 2 facturi neplătite. Firma mea nu mai are capital iar eu momentan nu am venituri absolut deloc. Ce pot face???
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:12, 4 Septembrie 2024
pentru inceput va veti judeca. angajati avocat si studiati situatia. furnizorul trebuie sa-si incaseze banii pentru produsele sau serviciile asigurate, nu?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale active Georgia2010 Georgia2010 Exceptia lipsei calitatii procesuale active Buna ziua, vorbim de un contract de vanzare cumparare (produse horeca) intre doua societati, intre un ... (vezi toată discuția)
Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de intermediere transporturi marfa razxp007 razxp007 Buna ziua, Am studiat posibilitatea de a deschide o afacere de acest gen dar ma intereseaza sa aflu de la cineva abilitat care sunt pasii de urmat din punct ... (vezi toată discuția)