Buna seara, am o intrebare despre o executare silita
Daca cineva este executat silit, are o proprietate si aceasta se estimeaza prin executor la o anumita suma, insa nu se vinde la licitatie timp de 4 ani. Dupa 4 ani este cumparata la aceiasi suma, insa intre timp valoarea imobilului pe piata a crescut cu mult, valorand de 4 ori mai mult decat a fost estimata cu 4 ani in urma. Insa din cauza pretului mic pus de executor, nu s-a achitat nici macar datoria pt care a fost persoana executata silit.
Exista vreo lege care il obliga pe executor sa estimeze din nou la valoarea de pe piata dupa o anume perioada in care nu s-a vandut ?
Buna ziua! In eventualitatea in care nu a fost formulata vreo cerere in acest sens, executorul judecatoresc s-a raportat la estimarea initiala - la care s-a si valorificat, in cele din urma, imobilul. Prin urmare, ar fi trebuit formulata o cerere in sensul actualizarii valorii de piata a imobilului eventual... In situatia in care imobilul s-a valorificat deja si nu au fost efectuate demersuri sau formulate contestatii la acel moment, nu cred ca exista motive pentru anularea vanzarii prin licitatie publica, astfel incat sa se puna ulterior problema reevaluarii imobilului pentru o noua vanzare.
Executare silita!
avibest71
Buna ziua!
Am un credit bancar luat impreuna cu sotia in anul 2007 fara garantii imobiliare ci doar din veniturile salariale, insumand 50000lei . Dupa ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
rokhsana
Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)