avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Unde pot gasi arhiva itb actuala stb pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Unde pot gasi arhiva itb actuala stb pentru eliberarea ...

Buna ziua. Unde pot gasi arhiva itb actuala stb pentru eliberarea unei adeverințe de salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 3 Septembrie 2024
Intrebati aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde as putea ... Viorel B Viorel B Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia? Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vă rog să-mi spuneți unde pot găsi arhiva societății ... Veronica Mirela Veronica Mirela Bună ziua vă rog să-mi spuneți unde pot găsi arhiva societăți ICRTI BUCUREȘTI an de angajare 1985 pt a scoate o adeverință de vechime in muncă. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma intereseaza unde pot gasi arhiva sma peris in vederea ... Alina M Ilie Alina M Ilie Buna ziua! Ma intereseaza unde pot gasi arhiva SMA Peris in vederea obtinerii unei adeverinte pentru perioada lucrata 1971-1974. As vrea sa obtin o adeverinta ... (vezi toată discuția)