avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua vă rog să-mi spuneți unde pot găsi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua vă rog să-mi spuneți unde pot găsi arhiva societății ...

Bună ziua vă rog să-mi spuneți unde pot găsi arhiva societăți ICRTI BUCUREȘTI an de angajare 1985 pt a scoate o adeverință de vechime in muncă. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 26 Noiembrie 2023
Puteti intreba , aici, daca stiu ceva de arhiva
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl ... Claudia2910 Claudia2910 Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl meu care a lucrat la Trustul de lucrari speciale București,cu sediul în Popesti Leordeni anii ... (vezi toată discuția)