avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Eu am poprire pe cont datorita neplatii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Eu am poprire pe cont datorita neplatii unor credite ...

Buna ziua !
Eu am poprire pe cont datorita neplatii unor credite ( in urma unui accident am ramas fara loc de munca si ulterior in urma cu plata , iar bancile nu au dorit sa opreasca temporar plata ratelor)
De curand m-am casatorit. Intrebarea este : I se poate pune poprire sotiei pentru datoria pe care o am eu? ( repet , datoria este inaintea casatoriei)
- Daca sotia face un credit de nevoi personale , o sa i se puna poprire pe cont?
Ma refer strict la credit de nevoie personale , nu ipotecar.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:08, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu si nu.
doar dvs raspundeti de credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire in caz de casatorie - rog ajutor cristienos cristienos Buna ziua, detaliez urmatoarea situatie: Actuala sotie, inainte sa ne cunoastem si de a ne casatorii, a contractat un imprumut bancar cu ipoteca pentru ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea achitarii ratelor eu1001 eu1001 buna ziua, in sept. 2009 am contractat un credit de nevoi personale girat de soacra mea. in iul. 2010 mi-a fost redus salariul cu 25%, iar din iun. 2011 nu am ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj olive_ro olive_ro Buna, Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)