avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un agent de la poliția locală a lăsat procesul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un agent de la poliția locală a lăsat procesul verbal care ...

Un agent de la poliția locală a lăsat procesul verbal care conține date cu caracter personal (CNP-ul)lipit pe geamul de la afișierul de pe casa scării.Eu zic că agentul respectiv a încălcat legea.Astept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:22, 7 Septembrie 2024
Nu a încălcat legea, asa prevede OG 2/2001 ca fiind una dintre cele doua proceduri de comunicare a PV de contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost sanctionat pentru incalcarea legislatiei rutiere ... ovidiu.popa17 ovidiu.popa17 Buna ziua, Am fost sanctionat pentru incalcarea legislatiei rutiere (trecere pe rosu) si nu am vrut sa semnez pv-ul deoarece nu trecusem (aveam si martori in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala d3nnyss d3nnyss am si eu o intrebare!!!!!!am primit un pv acasa in care CNP ESTE GRESIT!ce trebuie sa fac pt a face contestatie !comform carei ordonante si ce articol (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)