avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua Am dubla cetatenie - romana/italiana ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua Am dubla cetatenie - romana/italiana Locuiesc in italia ...

buna ziua
Am dubla cetatenie - romana/italiana
Locuiesc in italia , mai am 1/2 de casa IN PROPRIETATE cu domiciliul acolo , in romania - pana nu se va vinde casa , pot sa-mi prelungesc buletinul romanesc la care nu vreau sa renunt ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:00, 9 Septembrie 2024
Da, mergeți la poliția din România sau la consulat cu actul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si actul de identitate in romania adnana1967 adnana1967 Buna ziua. Eu locuiesc in Italia de 10 ani si am dubla cetatenie romana -italiana. Anul acesta imi expira CI in Romania , dar eu nu mai am resedinta in ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Act romanesc obligatoriu? bndna bndna Locuiesc in italia. Am dubla cetatenie. Vreau sa imi vand casa din Romania unde stau parintii mei dar in afara de certificatul de nastere nu mai am acte ... (vezi toată discuția)